17-jarige Kushagra’s dubbele ton stuwt Jharkhand naar 769/9 tegen Nagaland

17-jarige Kushagra’s dubbele ton stuwt Jharkhand naar 769/9 tegen Nagaland

Door PTI

KOLKATA: Jharkhand heeft een gigantische stap gezet op weg naar de kwartfinales van de Ranji Trophy toen ze een gigantische 769 voor 9 plaatsten tegen een worstelende Nagaland op dag twee van hun knock-outwedstrijd in Eden Gardens hier op zondag.

De 17-jarige slagman Kumar Kushagra maakte optimaal gebruik van de lusteloze aanval van Nagaland om zijn kant naar een enorm totaal te sturen nadat Jharkhand de dag hervatte op 402 voor 5.

Kushagra, die 112 niet van de ene op de andere dag uitgeschakeld was, zette zijn aanval op de Nagaland-bowlingspelers voort en sloeg 266 van 269 ballen (37×4, 2×6) in zijn derde eersteklas optreden.

Het was zijn maagd eerste klas honderd.

De jongere, die deel uitmaakte van het India U-19-team voor de 2020 Zuid-Afrika-tour, bereikte net voor de lunch 200 met een grens bij Lemtur om de mijlpaal in 213 leveringen te voltooien.

Senior links-arm spinner Shahbaz Nadeem maakte ook hooi, cruisend naar een carrière-beste 123 not out (223 ballen; 14×4, 1×6) terwijl het duo 166 runs maakte voor het zevende wicket nadat slagman ’s nachts Anukul Roy uitging voor 59.

Kushagra zag er niet te stoppen uit en zette zijn aanval op de vermoeide Nagaland-bowlingspelers voort en bereikte zijn volgende 50 in slechts 39 leveringen.

Kense gaf uiteindelijk de doorbraak en stuurde Kushagra en Sushant Mishra (0) in vier ballen in een tijdelijk uitstel.

Na het vertrek van Kushagra stond Nadeem centraal met nummer 11 Rahul Shukla (29 niet uit) op weg naar zijn tweede eersteklas eeuw.

Siehe auch  La operación de cobre de Estados Unidos en Chile es 100% renovable

Nagaland had zeven bowlers in dienst, waarbij het spinduo Imliwati Lemtur en Khrievitso Kense terugkeerde met elk drie wickets, terwijl Shrikant Mundhe, Chopise Hopongkyu en Rongsen Jonathn er elk één claimden.

Korte scores:

Jharkhand: 769 voor 9 in 177 overs (Kumar Kushagra 266, Shahbaz Nadeem 123 niet uit, Virat Singh 107; Khrievitso Lemtur 3/138, Imliwati Lemtur 3/161) vs Nagaland.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside