​Peramban VR dari Mozilla Firefox wordt nieuw leven ingeblazen

​Peramban VR dari Mozilla Firefox wordt nieuw leven ingeblazen

Mozilla Firefox adalah browser een tijd een heel bekende, maar nu is hij al jaren meer naar de achtergrond, wat mede komt door de populariteit van Google Chrome. Het kan echter zomaar zijn dat een product van Mozilla een grote comeback onder het grote publiek maakt, want het reanimeert zijn virtual reality-browser.

Realitas maya

Er wordt al decennia gezegd dat virtual reality er écht aankomt en dat het echt groot wordt. Tempat tidur Oculus di PSVR hebben al een goede gooi naar VR-succes gedaan en hierdoor is het iets makkelijker geworden om een ​​voorstelling te maken van wat VR kan betekenen. Daar heeft Meta, de eigenaar van Oculus, nog een schepje bovenop gdaan bertemu zijn metaverse-plannen. Ini adalah de bedoeling saat kita bertemu di virtual realitybril op helemaal di Ready Player One-stijl allerlei kebajikan werelden gaan bezoeken.

Mozilla ziet ook dat virtual reality ditmaal een grote kans heeft van slagen, maar wil niet per se zelf met de eer strijken. Het heeft besloten om zijn Firefox Reality VR-browser cocok untuk online winkels te halen, maar door hem open source dibuat, gaat een ander bedrijf er nu mee aan de haal.

Realitas Tertambah

Het gaat om een ​​campuran realitas-browser, wat betekent dat je hem bijvoorbeeld ook kunt gebruiken voor augmented reality. Hierbij zie je de echte wereld zoals hij is, maar projecteert de bril er al het ware een laagje bovenop, waardoor je bijvoorbeeld terwijl je bertemu iemand praat diegene gewoon even kunt zien, terwijl’re op jee on sen op jee.

Siehe auch  Samsung Galaxy A50 akan terus menerima pembaruan mulai ... April

Penyair Igalia dari realitas mayabrillenbrowser van Mozilla op om vervolgens te integreren di Wolvic, de browser van Igalia. Het klinkt misschien als een vaag verhaal, want veel mensen kennen deze browser niet, maar in het kader van het metaverse en de mogelijke opkomst van virtual reality is het wel degelijk groot nieuws. Stel dat Microsoft een VR-browser maakt, dan die niet open-source, apa yang betekent dat de kode niet vrij beschikbaar. De code van Firefox Reality VR benar-benar hebat.

VR-browser

Op dit moment weten we nog niet precies wat we van het metaverse kunnen verwachten, waardoor het goed is dat voorvechters van internetvrijheid zorgen dat allerlei hoeken en gaten van het internet gratis beschikbaar blijven. Dia tidak perlu khawatir tentang Igalia-browser wordt voorzien van de kunsten van Mozilla’s VR-initiatief.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside